انیمیشن کوتاه خارجی The Old Mill

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

انیمیشن کوتاه خارجی The Old Mill

برای دانلود رایگان انیمیشن کوتاه خارجی The Old Mill با کیفیت 480p از پلیر سایت یا لینک زیر استفاده کنین

لینک دانلود link download

برنده 1 جایزه اسکار Oscar ، برنده 1 جایزه بین المللی

ژانر: کوتاه , انیمیشن ، کمدی

امتیاز : 7.8

سال ساخت : 1937

مدت پخش : 08:46

زبان فیلم :

ساخت کشور آمریکا

کارگردان: Wilfred Jackson

بازیگران: Marie ArbuckleJean MacMurrayLouise Myers

خلاصه داستان : با نزدیک شدن به رعد و برق ، پرندگان ، موش ها و سایر موجودات سعی می کنند در آسیاب قدیمی سالم و خشک بمانند.
آسیاب قدیمی یک کارتون Silly Symphonies محصول سال 1937 است که توسط والت دیزنی پروداکشنز ساخته شده است ، به کارگردانی ویلفرد جکسون ، امتیاز لی لی هارلین ، و توسط رادیو تصاویر RKO در 5 نوامبر سال 1937 به صورت تئاتری در سینما اکران شد. آسیاب بادی قدیمی رها شده در کشور ، و نحوه برخورد آنها با رعد و برق شدید تابستان که تقریبا زیستگاه آنها را نابود می کند. این آهنگ شامل آهنگ One Day When We We Young از اپراتور Johann Strauss II The Gypsy Baron است.
The Old Mill اولین کارتون Silly Symphony بود که توسط RKO منتشر شد و به آن آرم جدید Silly Symphony ، عناوین جدید و پس زمینه آهسته اضافه شد که برای چندین سری کارتون تئاتر دیزنی مانند دونالد داک ، گوفی ، میکی موس ، و پلوتو توله سگ.
این کارتون Silly Symphonies توسط Buena Vista Distribution دوباره به سینماها صادر شد.
مانند بسیاری از شورت های اخیر Silly Symphony ، The Old Mill محل آزمایش تکنیک های پیشرفته انیمیشن بود. این فیلم همچنین با استفاده از اولین دوربین چندنفره دیزنی ، شامل تصاویر واقع گرایانه از رفتار حیوانات ، نورپردازی پیچیده و جلوه های رنگی ، به تصویر کشیدن باد ، باران ، رعد و برق ، امواج ، پاشش و بازتاب ، چرخش سه بعدی اجسام دقیق و استفاده از آن است. زمان بندی برای ایجاد اثرات خاص نمایشی و احساسی. متعاقباً تمام درسهایی که از ساخت آسیاب قدیمی گرفته می شود ، می توانند در فیلمهای انیمیشن بلند دیزنی مانند سفید برفی و هفت کوتوله (1937) که یک ماه بعد منتشر شد ، و همچنین پینوکیو (1940) ، فانتزیا (1940) و بامبی (1942).
در سال 2015 ، كتابخانه كنگره آمریكا این فیلم را برای نگهداری در فهرست فیلم های ملی انتخاب كرد و از نظر فرهنگی ، تاریخی یا زیبایی شناختی قابل توجه بود.

دیدگاهتان را بنویسید