آموزش ادیت حرفه ای عکس کودک در photoshop(فتوشاپ)

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

آموزش ادیت حرفه ای عکس کودک در photoshop(فتوشاپ)

برای دانلود آموزش ادیت حرفه ای عکس کودک در photoshop(فتوشاپ) با کیفیت full hd 1080p از لینک زیر یا پلیر سایت استفاده کنین

link download

شناخت توانایی های ویژه از نوزادی تا چند سالگی

۰ تا ۲ ماه

۲ماه تا شش ماه

شش ماه تا ده ماه

ده ماه تا ۱۳ ماه

تا دو سال

تا سه سال

سه سال تا پنج سال

پنج سال به بالا

نکته ی مهم در عکاسی کودک، بهترین زمان برای عکاسی از کودک و نوزاد است. توجه شما را به این تقسیم بندی جلب می کنم.

بهترین زمان برای عکاسی تخصصی نوزاد ۰ تا ۶۰ روزگی است ( اگر دوره ندیده اید و تخصصی ندارید هرگز این کار را انجام ندهید). در این سن نوزاد بیشتر خواب است و از لحاظ مفاصل و فرم گیری در وضعیت مناسبی قرار دارد. ضمن پرهیز از استفاده از فلاش در زمان بیداری سعی کنید در زمان خواب هم از فلاش غیر مستقیم (دیفیوز یا پخش شده) استفاده کنید.

نور آمبیانس و پر حجم بهترین نور برای عکاسی از نوزادان است.

نکته: هوای ابری نور آمبیانس دارد.

نکته ۲- اگر شما نور را به سقف بزنید و از سقف نور را به سوزه بتابانید این نور آمبیانس است

نکته ۳- پارچه های بزرگ که جلوی نور قرار داده می شوند نور را آمبیانس می کنند.

عملا از دو ماهگی تا شش ماهگی عکس کودکان جذاب نیست. دلیل آن بیداری و هوشیاری کودک و فرم ناپذیری آن است. همچنین در این سن نوزاد فاقد میمیک خاص و حالت های بدنی مناسب است.

شش ماهگی شروع دوران خوب عکاسی کودک است. البته اینکه سوزه دختر باشد یا پسر و اینکه چقدر از لحاظ ستون فقرات محکم شده باشد موضوع قابل بررسی ای است. اما به طور کلی بچه ها از شش ماهگی شروع به نشستن می کنند (با کمک و بی کمک). قبل از عکاسی مطمئن شوید کودک سقوط نمی کند تا آسیبی نبیند. همچنین در این سن می تواند به سینه خودش را بالا بکشد و حالت های جالبی داشته باشد. و دیگر توانایی کودک در این سن برقرای ارتباط کلامی با عکاس (پاسخگویی صورت به صداهای سمت عکاس) و تنوع حالت های صورت است.

سن مناسب بعدی نه ماهگی به بعد است. در این سن کودک با کمک می ایستد. تکیه به تنه درخت، مبل، صندلی و حتی انگشتان والدین. این سن یکی از محبوب ترین زمان ها برای عکاسی است.

سیزده ماهگی: یکی از اشتباهات والدین در عکاسی از کودکان این است که روز تولد یک سالگی به آتلیه می روند. به طور معمول بچه ها در یک سالگی راه نمی روند (بین یازده تا سیزده ماهگی نرمال است) و معمولا می توانند فقط ایستاده تعادلشان را حفظ کنند. اگر شما سیزده ماهگی را برای این موضوع انتخاب کنید. کودک شما با تناسب جالب سر و بدنش می تواند راه برود و عکس های جالبی ایجاد کند.

دو سالگی: اوج حرف گوش نکردن کودکان است. در این زمان شما فقط یک راه دارید: دوستی با کودک. با او بازی کنید. اعتمادش را جلب کنید. به او جایزه بدهید (با باج دادن اشتباه نکنید) و از انرژی بالای او در رفت و آمد به نفع خود استفاده کنید.

سه سالگی: سال های لجاجت است. می توانید بسیاری از خصلت های دو سالگی را به این رده سنی کودک نیز تعمیم دهید با این تفاوت که کودک در این سن لجبازتر و البته خجالتی تر است. مفهوم شرم در این سن در حال شکل گرفتن است.

چهار سالگی: کم کم کودک ها متفاوت می شوند. در این شرایط، شما بیشتر متوجه خلق و خو و تفاوت های کودکان می شوید. همچنان دوستی و اعتماد و بازی بهترین ترفند است.

پنج سالگی به بالا: به نظر من شروع دوران قابل پیشبینی عکاسی از کودک است. شما میتوانید در این سن ژست بدهید. کودک را در جایی ثابت نگه دارید. بر روی سکو یا پله ای به او ژست دهید و … در این سن والدین دوست دارند خصلت های متفاوتی را از کودک ثبت کنند و ترجیح می دهند کمی بزرگسالانه تر با آن ها رفتار گردد. نورپردازی های بزرگسالان را گاهی در این بازه ی سنی تجربه کنید.

از همه ی این موارد که بگذریم، شما باید توانایی ایجاد داستان های کوچک را داشته باشید. منظورم از داستان سرایی در عکاسی کودک یک واقعه ی بزرگ نیست. ارتباط های کوچک کودک با محیط هر کدام داستانی برای خودش دارد. آن ها را ثبت کنید و به تنوع آن ها فکر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید