آموزش اضافه کردن باران به صورت کاملا طبیعی در after effects

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

آموزش اضافه کردن باران به صورت کاملا طبیعی در after effects

برای دانلود رایگان آموزش اضافه کردن باران به صورت کاملا طبیعی در after effects با کیفیت full hd 1080p از پلیر سایت یا لینک زیر استفاده کنین

لینک دانلود link download

نکاتی درباره visual effects  و special effects:

می شه گفت جلوه های بصری مرزی بین انیمیشن و فیلم زنده هست ، یعنی هرچیزی که نشه توی زمان فیلم برداری ساخت یا هزینه ی زیادی داره بعدا توسط تکنیک های انیمیشن 3d و کامپیوتر به فیلم اضافه می شه …

 به ساخت یک جلوه در زمان فیلم برداری جلوه های ویژه می گن و به ساخت اونها با کامپیوتر چون مجازی و بصریه جلوه های بصری.

گاها طوری این کار انجام می شه که شما نهایتا تفاوت فوق العاده ای رو بین فیلم خام ضبط شده با نمونه ی نهایی شاهدید..

فعالیت هایی مثل tracking ، اصلاح رنگ ، کروماکی و… که بعدا توضیح خواهم داد مجموعا vfx رو تشکیل میدهند.

راستی این تکنیک ها فقط برای فیلم زنده نیستند و در انیمیشن به وفور استفاده می شن…

چون می شه به این روش زمان رندر یک انیمیشن رو کاهش داد ، این کارها رو با مجموعه ای از نرم افزار ها مثل مکس ، افتر افکت ، نوک ، vue ،  mocha  و … که تعدادشون کم نیست انجام می دن …که هر کدوم ویژگی هایی دارن ( که البته نرم افزار مهم نیست …کاری که انجام میده مهمه …)

 مثلا مکس برای مدل سازی ، افتر افکت و نوک برای کامپوزیت ، mocha و pftrack برای ترکینگ ، vue  برای ساخت محیط و … ، البته خیلی مهمه که نقاط قوت هر نرم افزار رو دونست و از کار کردن با نقاط ضعفشون دوری کرد..

جلوه‌های ویژه سینمایی (Special Effects) یا (VFX) در صنعت فیلم سازی به تصاویری گفته می‌شود که در زمان ساخت فیلم، ساخت آنها مشکل باشد. این صحنه‌ها به صورت واقعی و رئال کار میشوند و همه‌ی آنها توسط بدلکاران، هنرمندان، فیلمبردران و تعدادی متخصصان مواد منفجره و ماکت سازی اجرا شده و با خود دوربین‌ها ضبط می‌شوند و بعضی از آن‌ها بعد از ضبط کار می‌شوند.

جلوه های ویژه به دو دسته‌ی جلوه‌های نوری و جلوه‌های مکانیکی تقسیم می‌شود.

جلوه‌های نوری (که جلوه‌های عکسی نیز خوانده می‌شوند) تکنیک‌هایی هستند که در آن‌ها تصاویر یا فریم‌های فیلم به صورت عکسی ایجاد می‌شوند که این به طریق “درون-دوربینی” و با استفاده از نوردهی چندگانه‌، ترکیب تصاویر یا فرایند شوفتان‌ است، و یا به طریق فرآیندهای پس از تولید و با استفاده از چاپگر نوری است.

جلوه‌های مکانیکی (که جلوه‌های عملی یا فیزیکی نیز خوانده می‌شوند) تکنیک‌هایی هستند که هنگام فیلمبرداری اصلی به صورت واقعی ضبط می‌شوند. این شامل اشیاء مکانیکی، صحنه‌سازی، مدل‌های مقیاسی، آتش‌بازی و جلوه‌های جوی (ایجاد جلوه‌های باد، باران، مه، برف و ابرهای فیزیکی) می‌شود. ایجاد یک خودرو با حرکت خودکار و یا انفجار یک ساختمان از نمونه‌های جلوه‌ی مکانیکی هستند.

قبل از آن که رایانه‌ها قادر به تولید چنین تصاویری باشند نیز فیلم سازان جلوه‌های ویژه سینمایی فراوانی را می‌ساختند. آنها برای ساخت این جلوه‌ها از مدل‌های گچی، ماکت‌های مقوایی، عروسک‌ها و مدلهای کوچک شده استفاده می‌کردند.البته مفهوم special effects به معنی جلوه‌های ویژه با visual effects به معنی جلوه‌های بصری را نباید با هم اشتباه گرفت. جلوه‌های ویژه آن است که توسط بدلکاران و در میادین به طور واقعی اجرا می‌شوند اما جلوه‌های مجازی با رایانه‌هاانجام می‌شوند. برای مثال اگر کارگردان شکل خاصی ازابر در آسمان را در نظر داشته باشداما آن شکل در دسترس نباشد از جلوه‌های مجازی استفاده کرده و با رایانه شکل دلخواه را وارد آسمان تصویربرداری شده می‌کنند. اما مثلا تصادفات واکثر انفجارات را توسط جلوه‌های ویژه با رعایت نکات ایمنی وعلمی واقعاانجام می‌دهند.

یکی از این عوامل جلوه های ویژه میباشد که تقریبا” با ظهور سینما در اختیار سینما گران بوده است و بسیاری از بهترین فیلمها بدون جلوه های ویژه اصلا” یا نمیتوانستند ساخته شوند و یا ساختن آنها لطفی نداشت . بزرگتر ها به خاطر می آورند کینگ کونگ ها و ده فرمان ها و سندباد ها و …. را که ده ها سال پیش ساخته شده اند و اکنون جایشان را به ای تی ها و گودزیلا ها و تایتانیک ها و ارباب حلقه ها  داده اند تا نسل جدید نیز از هیجان سینما لذت ببرد .  به جرات میتوان گفت دیگر فیلم مطرحی در جهان تولید نمیشود که از قویترین جلوه های ویژه برخوردار نباشد .

 امروزه با ظهور کامپیوتر ها و پردازنده ها جلوه های ویژه شکل و شمایل متفاوتی پیدا کرده اند و قدرت و سرعت بیشتری به کار ها داده است . برخی کارهای قدیمی را بهتر انجام میدهد و برخی از آنها اصلا” بدون کامپیوتر امکان پذیر نیست .

برای جلوه های  ویژه تعاریف متعددی وجود دارد یا میتوان بوجود آورد ولی به طور ساده و خلاصه باید گفت جلوه های ویژه آن چیزی است که هنگام فیلم برداری دیده نمیشود و با تغییراتی مقابل چشمان بیننده قرار میگیرد .

من جلوه های ویژه را به دو دسته تقسیم میکنم :  اول آن که  حتما”  همه باید ببینند و دوم آنکه حتما”  هیچکس نباید ببیند !

خوب مورد اول که مشخص است ، از یک تصادف معمولی اتوموبیل ها تا فوران آتشفشان ها و زلزله ها و …. قطعا” کارگردان تلاش میکند تا آنها با شدت هر چه بیشتر نمایش داده شود و بر هیجان کار بیفزاید . به این دسته میتوان موجودات عجیب و غریب و تخیلی را نیز اضافه کرد.

اما بحث ما بیشتر در مورد دوم است . در جایی که متخصصان جلوه های ویژه تلاش میکنند مواردی که امکان فیلم برداری وجود ندارد را به وجود بیاورند و یا فیلم های گرفته شده را خوش آب و رنگ تر و واقعی تر کنند . صحنه هایی را خلق کنند که وجود خارجی ندارند ولی باید کاملا” طبیعی به نظر رسیده و بیننده متوجه  کامپیوتری بودن آن نشود . نمونه های بیشماری را میتوان مثال زد . باورتان میشود کشتی عظیم الجثه تایتانیک  و آن صخره ها و طوفان ها و … درون یک استخر و با کمک یک ماکت کشتی ساخته شده است .  مبارزه گلادیاتور را با یک پلنگ به خاطر دارید؟ گلادیاتور و پلنگی که هرکدام کیلومتر ها دور از هم فیلم برداری شده و با حریف خیالی جنگیده اند و سپس آنها را در کنار یکدیگر تلفیق کرده اند . در همان صحنه بسیاری از تماشاگران این مبارزه و یا مسافرانی که در کشتی تایتانیک به این سو و آن سو پرتاب میشوند یا وجود خارجی نداشته و یا در جای دیگر فیلمبرداری شده و از آنها با مهارت کپی برداری شده است !

دیدگاهتان را بنویسید