آموزش ساخت عکس فانتزی از کودک در photoshop(فتوشاپ)

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

آموزش ساخت عکس فانتزی از کودک در photoshop(فتوشاپ)

برای دانلود آموزش ساخت عکس فانتزی از کودک در photoshop(فتوشاپ) با کیفیت full hd 1080p از لینک زیر یا پلیر سایت استفاده کنین

link download

تسلط به مباحث زیر در عکاسی کودک ضروری است

تسلط به مکانیک دوربین عکاسی

نورشناسی (نورپردازی)

رنگ شناسی

شناخت اصول ترکیب بندی ژست (پوز و فیگور)

تسلط به مکانیک دوربین عکاسی در عکاسی از کودکان

شما در عکاسی از کودکان نیاز به سرعت عمل دارید. یکی از موارد مرتبط با این موضوع شناخت صحیح دوربین شماست. فراموش نکنیم در یک پروسه ی عکاسی شما محکوم به سرعت عمل هستید. بیش از نیمی از بار عکاسی کودک چه در آتلیه عکاسی کودک و چه در عکاسی کودک در فضای بازمربوط به نوع عکاسی «کاندید یا بی هوا» یا «لحظه قطعی» است.

حال به موارد زیر کمی فکر کنید:

دیافراگم چیست؟

سرعت شاتر چه تاثیری دارد؟

استفاده از ایزو های بالاتر چه معایب و مزایایی دارد.

وایت بالانس یا تراز سفیدی صحیح را به چه روش هایی می شود تنظیم کرد؟

نقاط فوکوس را به چه نحوی تنظیم کنیم؟

انواع نورسنجی در دوربین عکاسی چیست؟

براکتینگ چیست؟

جبران نوردهی چیست؟

مزیت های استفاده از مُد نوردهی دستی (M) و ضرورت های استفاده از مد های برنامه (P)، اولویت دیافراگم (Av یا A) و اولویت شاتر (Tv یا S) کدام است.

قفل فوکوس چیست؟

قفل آینه چیست و چه مزیت هایی دارد.

فایل خام یا Raw عکاسی کنیم یا Jpeg؟

تفاوت سایز (size) و کوالیتی (quality) در چیست؟

چه زمانی از عکس برداری پیاپی استفاده کنیم؟

پرتو کمکی وضوح یابی (modeling light) چیست؟

سلف تایمر!

تایم لپس

برگرداندن به تنظیمات کارخانه!

چگونه دوربین را شخصی سازی کنیم؟

تقدم و تاخر شاتر در عکاسی با فلاش چه معنایی دارد.

و ده ها سوال دیگر

اگر از من بپرسید برای شروع عکاسی کدوم مورد ضروری تر است من شناخت کامل دوربین را (به صورت علمی و عمیق) توصیه می کنم. دفترچه دوربین را به دقت بخوانید.

اگرچه شاید بگویید من با خواندن بار اول دفترچه بعضی از نکات را متوجه نشدم. این موضوع خیلی طبیعی است. نگران نباشید. همین قدر که شما واژه ای را بدانید و تعریف دست و پا شکسته ای از آن بدانید شروع خوبی است. به زودی خواهید فهمید که این مقدمه ی ناقص دروازه ورود شما به دنیای علمی عکاسی است. شما بعد از فهم صحیح دوربین میتوانید به سراغ موارد دیگر آموزشی بروید.

نورشناسی (نورپردازی)

در چه محیطی عکاسی می کنید؟

استودیو؟

منزل؟

فضای باز؟

نور حاضر در صحنه باید حذف و مسدود گردد یا نور موثری است و مورد استفاده قرار می گیرد و یا باید با نوری جداگانه تکمیل گردد؟

به سوالات فوق در ذهنتان پاسخ دهید.

– اولین هدف در نورشناسی یا نورپردازی ایجاد نور کامل بر روی سوژه است.

– همچنین میتوانید از این نور (در زاویه های تابش مایل)(مثل ساعت اولیه روز یا ساعات پایانی روشنایی) به صورت تک نور استفاده کنید.

– و یا به صورت ضد نور بهره بگیرید.

یک قاعده در هر سه این انواع ثابت است. سایه ها باید هدفمند باشند (بر روی چهره). فرض کنید در یک ساعت اشتباه در حال عکاسی هستید (ظهر). گرچه محیط روشن و پر نور است، اما شما سایه های زشت و غیر حرفه ای زیر مژه، گودی چشم، زیر بینی، زیر لب و گونه دارید. در این حالت شما نیاز به یک نور مکمل دارید. این نور مکمل (رفلکتور یا فلاش) فقط سایه ها را حذف خواهد کرد.

مثال دیگر: شما در عکاسی کودک یک دختر بچه ی بور دارید. یکی از بهترین انتخاب ها استفاده از تلالو نور خورشید در لبه های مو است (نور از پشت سوژه به سمت دوربین می تابد) در این حالت شما یک عکس ضد نور یا سیلوئت با نور های رویایی زیبا دارید اما سوژه تاریک است. از یک فلاش با سافت باکس یا یک رفلکتور استفاده کنید. نتیجه رویایی و چشم گیر خواهد بود.

نکته نورپردازی: تنظیم دوربینتان را بر مبانای نورسنجی در محیط فعلی انجام دهید ( به یک عدد ثابت برای دیافراگم، سرعت شاتر و ایزو برسید) حالا کاستی های نور را با فلاش یا رفلکتور جبران کنید. در حقیقت میزان نور فلاش شما باید تابع نور محیط باشد. نه نور محیط تابع فلاش.

نکته نورپردازی ۲: یکی از بهترین کلاس های آموزشی برای تربیت چشم و ذهن شما مشاهده ی دیاگرام های مرتبط با نورپردازی است. عبارت «Photography Lighting diagram» را در گوگل سرچ کنید و داخل سایت هایی شوید که انبوهی از این دیاگرام ها و نتایج نهایی را دارند.

رنگ شناسی در عکاسی کودک

رنگ شناسی در همه ی هنر های تجسمی مهم است. در نقاشی و عکاسی بیشتر و در عکاسی از کودکان باز هم بیشتر.

خوشبختانه کتب و مقالات خوبی در زمینه شناخت رنگ وجود دارد که کلیات رنگ را مشخص می کند. به عنوان مثال لازم است بدانیم رنگ های مکمل چه رنگ هایی هستند. رنگ های مجاور چه ترتیبی در چرخه رنگ دارند و رنگ های هم پایه با چه خصلت هایی تفکیک می شوند. باید کمی روانشناسی رنگ ها بدانیم و فرهنگ و آیین و رنگ های ویژه ی هر اقلیم آشنایی داشته باشم.

اما در کنار همه ی این موارد شما لازم است بدانید که چه پالت های رنگی مناسب عکاسی از کودکان و نوزادان است. به عنوان مثال رنگ های لطیف! برای عکاسی از نوزادان و عکس هایی از پالت رنگ های بازیگوش مناسب بچه ها!

رنگ شناسی کجا به کار ما می آید؟

شما قبل از هر چیز به عنوان یک عکاس، یک مشاور بصری نیز هستید. به خانواده ها راهنمایی دهید که برای کودکانشان چه رنگ هایی بیاورند و اجزای لباس هایشان مثل پیراهن و کلاه و کروات و شلوار و… را چگونه با هم هماهنگ کنند.

همچنین توصیه های شما کمک می کند خانواده ها بدانند با استفاده از چه رنگ های میتوانند خودشان را با یکدیگر ست و هماهنگ نمایند و در نهایت این شما هستید که می دانید با استفاده از این علم چگونه سوژه و پس زمینه را با هم تطبیق دهید تا نمود بیشتری داشته باشند.

نکته: راهنمایی های اندک شما میتواند استرس خانواده کودک را برای عکاسی کودک کاهش دهد. انتخاب، یکی از چالش بر انگیز ترین قسمت های عکاسی کودک برای والدین است. شما باید با تجربه و راهنما باشید.

شناخت اصول ترکیب بندی

ترکیب بندی، قاب بندی، کمپوزوسیون (composition) کلماتی هستند که به صورت متعارف در این موضوع استفاده می شوند.

ترکیب بندی از چه چیز صحبت می کند؟

انتخاب قاب: مربع – مستطیل عمودی – مستطیل افقی

ما به طور شگفت انگیزی تحت تاثیر وسیله ای هستیم که با آن عکاسی می‌کنیم. مطالعات نشان می دهد مردم نود درصد عکس هایشان را با موبایل به صورت عمودی و با دوربین عکاسی افقی می گیرند. این آمار نشان می دهد فقط کسانی که به این موضوع توجه دارند زحمت چرخاندن گوشی یا دوربین را به خود می دهند. اگر مایل به کار حرفه ای هستید خصلت های هر نوع عکاسی را بشناسید و به موقع از آن بهره بگیرید.

محل قرار گیری سوژه

به نظر می رسد مردم به صورت سنتی همیشه سوژه را در مرکز کادر قرار می دهند. گرچه نمی تواند به درستی گفت که این تصمیم غلطی است اما می توان اشاره کرد که حرفه ای تر ها از نقاط طلایی بهتر بهره می گیرند. سوژه در بسیاری از موارد لازم است از مرکزیت فرار کند و تعادل به شکل دیگری در عکس برقرار گردد. بهتر است انواع ترکیب بندی را بشناسیم و در مورادی از آن ها استفاده کنیم.

نسبت سوژه و کادر

اگر شما یک عکاس کودک کار کرده باشید می دانید یکی از مشکلات شما با والدین در زمان انتخاب عکس این است: چرا کودک ما اینقدر دور است. در حقیقت دو واقعیت وجود دارد. آن ها فرزندشان را دوست دارند و شما عکس خوب را با قواعد درست. سعی کنید وارد جر و بحث نشوید . فقط قبل از شروع کار و قبل از اینکه حتی به ذهن والدین برسد اصولی از عکاسی را به مهربانی به خانواده ها بیاموزید. این کلمات معجزه می کنند بخصوص وقتی بعد از توضیح نمونه عکاسی شده را در دوربین نشانشان دهید.

ارتباط سوژه و پس زمینه

رنگ ها و عناصر پس زمینه را هدف مند انتخاب کنید. اگر پس زمینه ی شما نوعی دکور است ارتباط آن را با سوژه بسنجید. از خودتان سوال کنید آیا به معنا یا زیبایی عکسم کمک خواهد کرد؟ اگر جواب مثبت بود ادامه دهید.

در بسیاری از موارد، شما می توانید از ویژگی های اپتیکی لنز هایتان استفاده کنید و پس زمینه را محو کنید. عمق میدان کم گاهی بهترین انتخاب است.

نکته: اصول ترکیب بندی را بخوانید و بدانید اما همیشه ساختارشکنانه به دنبال ابداع ترکیب های مستحکم و استوار باشید. هنر، علم ریاضی نیست که همیشه حاصل جمع دو با دو چهار شود. من مواردی را به یاد دارم که جمع دو با دو سیزده شده است!

ژست (پوز و فیگور) در عکاسی کودک

پوز، فیگور، ژست و حالت کلماتی هستند که در این حوزه مورد استفاده قرار می گیرند.

در حقیقت پوز به مجموعه تغییرات بدن و صورت در حالت های ایستاده، نشسته و خوابیده گفته می شود که به ریتم عکس و زیبایی سوژه کمک می کند. در عکاسی بزرگسال این مسئولیت را یا مدل آموزش دیده می داند یا خود عکاس ژست دهی را مدیریت می کند تا به حالت مطلوب برسد. در مورد عکاسی کودک موضوع کاملا متفاوت است.

بچه ها به حرف شما گوش نخواهند کرد. پس با محیط واقعی کنار بیایید و از فرصت ها استفاده کنید. مهمترین چیز در این زمینه تجربه و سرعت عمل است. در کنار این مورد شما باید پیشگوی خوبی هم باشید. لحظات بعدی را پیش بینی کنید. فوکوستان را روی سوزه قفل کنید تا سریعتر وارد عل شوید و ببینید کدام حالت از بدن و صورت کودک شما به استاندارد ها نزدیک تر است.

نکته: بچه ها، دنیایی از لحظات خاص و پیش بینی نشده اند. همچنین جزو معدود مواردی در دنیا هستند که که بدشان هم خوب است. گریه، آب بینی، آب دهان، زمین خوردن، عصبانیت و … همگی جزو امکانات شما برای عکس خاص است.

دیدگاهتان را بنویسید