You must need to login..!
توضیح
ادیت عکس و اصلاح رنگ در اپلیکیشن lightroom mobile(لایت روم نسخه موبایل)
برای دانلود آموزش ادیت عکس و اصلاح رنگ در اپلیکیشن lightroom mobile(لایت روم نسخه موبایل) با کیفیت full hd 1080p از لینک زیر یا پلیر سایت استفاده کنین
link download
رنگ یکی از ارزشمندترین ابزارهای ما در ترکیب بندی به شمار می رود. اما اغلب اهمیت آن از سوی عکاسان نادیده گرفته می شود. رنگ ها و تن های مختلف رنگی از قابلیت انتقال احساسات و عواطف متفاوت برخوردارند، بنابراین نحوه ی بکارگیری رنگ در عکس ها می تواند بر واکنش و احساس افراد نسبت به عکس های شما تاثیر بگذارد. در این جا می کوشیم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه می توان از رنگ برای تاثیرگذاری هرچه بیشتر بر مخاطب بهره گرفت؟
چرخه رنگ
قبل از هر چیز اجازه بدهید با چرخه ی رنگ و رنگ های اولیه (اصلی)، ثانویه (فرعی) شروع کنیم. تعامل و ارتباط این رنگ ها با هم، بنیان نظریه ی رنگ را تشکیل می دهد و هم چنین راز تصاویر رنگی جذاب و خوش آب و رنگ نیز در همین روابط نهفته است.
رنگ های اصلی افزایشی و تفریقی
در دبستان یاد گرفتیم که سه رنگ اصلی عبارتند از آبی، قرمز و زرد. یا به لحاظ فنی سیان، ماژنتا و زرد. هم چنین می دانیم که از ترکیب رنگ آبی با زرد، رنگ سبز؛ قرمز با آبی، رنگ بنفش؛ زرد با قرمز رنگ نارنجی و در نهایت از ترکیب این سه رنگ با هم، رنگ سیاه به دست می آید. در این حالت، به سه رنگ سبز، بنفش و نارنجی رنگ های فرعی گفته می شود که از ترکیب دو رنگ اصلی حاصل می شوند.
چرخه رنگ/ رنگ های اصلی افتراقی: آبی، قرمز ، زرد
اما سه رنگ اصلی دیگر نیز وجود دارد که ترکیب آن ها با هم به تشکیل رنگ سفید می انجامد و ما این سه رنگ را رنگ های اصلی افزایشی می نامیم. این ها همان سه رنگ موسوم به “دیجیتال” هستند که در صفحه های نمایش و سنسورهای دوربین به کار می روند. این سه رنگ عبارتند از آبی، قرمز و سبز که با هم همان چرخه رنگی مشهورRGB را تشکیل می دهند. مهم نیست که کدام چرخه رنگی را ترجیح می دهید بلکه آن چه اهمیت دارد درک درست این چرخه ها و نحوه ی تعامل رنگ ها در این چرخه هاست که می تواند در خلق تصاویر چشم نواز به شما کمک کند. لازم به توضیح است که در این حالت، سه رنگ زرد، سیان و ماژنتا حکم رنگ های فرعی یا ثانویه را دارا هستند.