فیلم کوتاه ایرانی آخرین روستا سرشماری نشده

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

فیلم کوتاه ایرانی آخرین روستا سرشماری نشده (The Last Uncounted Village)

برای دانلود رایگان فیلم کوتاه ایرانی آخرین روستا سرشماری نشده با کیفیت 480p از پلیر سایت یا لینک زیر استفاده کنین

لینک دانلود link download

ژانر:درام

سال ساخت : 2003

مدت پخش : 13:37

زبان فیلم : فارسی

ساخت کشور ایرانی

کارگردان: شهرام علیدی

بازیگران:

شهرام علیدی (زادهٔ ۲۰ آذر ۱۳۵۰ در سنندج کردستان، یکی از استان‌های غربی ایران و هم‌مرز با کردستان عراق)؛ کارگردان، فیلم نامه نویس، طراح صحنه و تهیه‌کنندهٔ ایرانی ست. علیدی در سال ۱۳۸۷ با اتکا به سابقهٔ پربار خود در عرصهٔ ساخت فیلم کوتاه و پس از ۴ سال تلاش مداوم و مواجه با مشکلات و درهای بستهٔ فراوان، توانست فیلم زمزمه با باد اولین فیلم بلند سینمایی خود را بسازد. فیلمی که هم تحسین منتقدین را برانگیخت و هم جایزه‌های فراوانی را به ارمغان آورد. برنده ۳ جایزه از بخش هفته منتقدین شصت و دومین جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۰۹ همچنین موفق به دریافت جوایز متعددی از سوی جشنواره‌های جهانی چون جشنواره فیلم‌های تاریخی «پساک» فرانسه، جشنواره بین‌المللی فیلم آمال اسپانیا، جشنواره فیلم «ترومسو» نروژ، جشنواره بین‌المللی فیلم «آمازون» برزیل و جشنواره فیلم «بمبئی» هند و جشنواره بین‌المللی فیلم براتیسلاوا نیز شد.این فیلم اخیراً نامزد جایزه «اینگمار برگمن» از شورای فیلم «نوردیک» نیز شده‌است.
فیلم‌های دیگر وی همچون خاطرات اسب سیاه که دومین ساختهٔ بلند وی و تولید مشترک ایران و ترکیه است و روستای سرشماری نشده، نیز از ساخته‌های درخشان وی به‌شمار می‌آیند که موفق به دریافت جوایز بی‌شمار بین‌المللی شد و در بسیاری از فستیوال‌ها، کشورها و شبکه‌های معتبر جهانی اکران و پخش شده‌اند. فیلم انسانی خاطرات اسب سیاه که در ماردین از شهرهای تاریخی و پر رمز و راز ترکیه می‌گذرد و به ممنوعیت زبان مادری وردی در کردستان ترکیه می‌پردازد؛ اولین فیلم این فیلمساز است که برغم افتخارات فراوانی که در جشنواره‌های خارجی کسب کرد، در آذرماه ۱۳۹۵ در گروه هنر و تجربه در ایران به نمایش درآمد و اکران آن همچنان ادامه دارد.
نکته جالب در کارنامه سینمایی علیدی این است که او سابقه دستیاری در هیچ فیلم بلندی ندارد. این نوع فیلمسازان در خلق آثارشان به استفاده از تکنیک‌های ساده همچون تلفیق دیالوگ‌های شاعرانه و حکایت‌های تمثیلی شهرت دارند.

دیدگاهتان را بنویسید