هنر color grade در فیلم

You must need to login..!

کد Embed

توضیح

هنر color grade در فیلم

برای دانلود رایگان هنر color grade در فیلم با کیفیت full hd 1080p از پلیر سایت یا لینک زیر استفاده کنین

لینک دانلود link download

5 رنگ گرادینت اشتباه در فیلم

همه چیز در خصوص تصحیح رنگ:

تصحیح رنگ فقط یکی از مراحل تولید کلیپ یا تولید محصول ویدیویی است،اما همین مرحله تفاوتی چشمگیری را در ویدیوی شما ایجاد مینماید.

هر ویدیویی که رکورد میکنید بدون شک نیاز به تصحیح نور و رنگ و همچنین ارتقا کیفیت میباشد،صحنه هایی که ما با چشم میبینیم با تفاوت زیادی در دوربین ها ذخیره میشود،پس میبایست عملیات تصحیح و ارتقا کیفیت نور و رنگ را بر روی هر ویدویی که در مراسمات،تولید کلیپ و موزیک ویدیو،فیلمهای سینمایی و … رکورد نموده ایم اعمال کنیم تا ویدیو به حالت استاندارد برسد.

در حالت کلی عملیات تصحیح رنگ و ارتقا کیفیت ویدیو به دو مرحله تقسیم میشود:

مرحله اول : تصحیح رنگ یا Color Correction :

در این مرحله باید بر روی هر کلیپ بصورت دستی و سفارشی مواردی مانند شدت نور و بالانس نورها را تنظیم نمود.

نکته مهم در علم تصحیح رنگ این است که شرایط نور و رنگ هر شات یا صحنه با صحنه دیگر ، دارای تفاوت است و حتما میبایست عملیات تصحیح رنگ و نور را در هر صحنه اعمال نمود و اصلا منطقی نیست که یک تنظیم یا افکت را بر روی تعداد کلیپ هایی که دارای حالات نوری و زمان های مختلف تصویربرداری متفاوت هستند را بصورت یکسان اجرا نمود چرا که هر تکنیک اصلاح رنگ با توجه به میزان نور و شرایط لوکشن ، متفاوت بوده و این اینکار موجب خراب شدن یا از استاندارد خارج شدن تصویر میشود.

اگر درک خوبی از امکانات و ابزارهای اصلاح رنگ و نور یا Color Correction نداشته باشید این کار برای شما کاری خسته کننده و اغلب موجب میشود که ساعتها یا زمانهای طولانی را صرف آن کنید و غافل از اینکه در زمانی بسیار کم باید به نتیجه مطلوب دست یافت.

به جرات میتوان گفت بیش از 90 درصد افرادی که با برنامه هایی مانند فاینال کات،پریمیرپرو،افترافکتس،فتوشاپ و …. در حال انجام اصلاح رنگ فیلم هستند،تصور میکنند که خب الان کلیپ را در برنامه وارد نموده و به پنل افکت رفته و افکتهای مربوطه رو یکی یکی اجرا میکنم و اینقدر اعداد و اسلایدرها را تغییر میدهم تا به چیزی که میخواهم برسم،جالب آنکه بعد از کلی تغییر و اصلاح که ممکن است چندین ساعت برای چند کلیپ نیز زمان گذاشته شود،به این نتیجه میرسند چرا آن چیزی که مد نظر دارم را بدست نمی آورم!دلیل این مسئله همان داشتن درک صحیح از علم تصحیح رنگ فیلم میباشد،بدانید اگر ابزار را درست نشناسیم چگونه میتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.

کشور هندوستان یکی از کشورهایی است که ویرایشگران ویدیویی آن مراحل تصحیح رنگ و نور را بر روی تمامی کلیپ ها یا شات های گرفته شده اعمال میکنند و به همین دلیل است که اغلب تصاویر جذاب و رمانتیکی را دارند و یا کشورهایی مانند امریکا و کشورهای اروپایی نیز هر عملیات تصحیح رنگ و نور را در اغلب کارهای خود اعمال مینمایند که همین کار موجب میشود طبیعت و مناظر و صحنه های آنها همیشه جذاب دیده شوند.

پس نتیجه میگیریم که با اجرای علم تصحیح رنگ در فیلم ، بدون اینکه تصمیم به زیبا نمودن کلیپ های خود داشته باشیم،متوجه میشویم که تصاویر دارای زیبایی و کیفیت بهتری شده است

در انجام مرحله تصحیح رنگ فیلم ،  به چشم خود نمیتوانیم اعتماد کنیم و میبایست به ابزارهایی مانند وکتورها ، اسکوپ ها اعتماد کنیم چرا که این ابزارها رازهایی را درون خود دارند که موجب میشوند بدون دیدن کلیپ ، بتوانیم رنگ و نور را بسیار بسیار حرفه ای تصحیح کنیم و عملیات Color Correction را انجام دهیم.

مواردی که در اصلاح رنگ ویدیو و فیلم یا Color Correction اجرا میشوند:

تصحیح شدت نور

ایجاد توازن سفیدی یا وایت بالانس

رفع مشکلات نویز

رفع مشکلات سایه و روشنایی

رفع مشکلات سفیدی و سیاهی

رفع مشکلات نویز

مرحله دوم : ارتقا ویدیو یا Color Grade

در مرحله کالور گرید یا کالور گریدینگ Color Grading در فیلم ، یکی از مراحل جذابی است که میبایست در آن خلاقیت خود را به کار بگیریم و تصمیم بگیریم که کلیپ و صحنه های ما :

رومانتیک شود

ترسناک شود

جذاب یا شاداب شود

ناراحت کننده شود

ما را به سالها قبل ببرد

سالهای آینده را برای ما تداعی کند ، باید یک حس را در بیننده ایجاد کند.

در عملیات کالور گریدینگ Color Grading رنگ ها تغییر میکند،نوردهی متفاوت میشود و تون های جدیدی بوجود می آید که موجب میشوند به بیننده حس و حال دیگری منتقل نمائیم.

این کارگردان یا تولیدکننده است که تصمیم میگیرد که چه حسی از تصویر باید به بیننده منتقل شود و این موضوع کاملا وابسته به نوع فیلم یا سناریو میباشد.

دلایل و کاربردهای اجرای کالورگریدینگ Color Grading :

ایجاد احساس جدید با توجه به موضوع کلیپ یا پروژه ویدیویی

تغییر فضای ویدیوهای رکورد شده به فضای جدید

همخوان نمودن یا مچ نمودن تصاویری که ممکن است در یک زمان رکورد نشده باشند

بالا بردن کیفیت ویدیو

جذاب نمودن صحنه ها

دیدگاهتان را بنویسید